Young graduate supply chain 

Ben jij een krak in plannen & coördineren? Getriggerd door supply chain processen? Ben jij graag een communicatieve spilfiguur?

 

 

Je takenpakket
 

 

Leer Agristo van binnenuit kennen in 2 jaar en groei door tot een echte Potatoholic

Bijna afgestudeerd en vol goesting om in het bedrijfsleven te stappen? Bij aardappelverwerkend bedrijf Agristo laten we je niet op je honger zitten. In 2 jaar stomen wij je klaar en proef je van verschillende functies. Om dan door te groeien naar een job die helemaal bij je ambitie past.

Dit staat je te wachten
De rode draad: groei, competenties ontwikkelen en bijleren. We laten je niet aan je lot over. Je leert bij onder de vleugels van één van onze tien directieleden. We challengen je met gezamenlijke opleidingsmomenten en projecten. 
 

Traject:

1.    Kick-off
In vijf weken leer je alle ins & outs van onze productiesite kennen. Welke weg legt een aardappel af van knol tot diepvriesfriet? Alle geheimen belanden in no time op jouw bord. Aan jou om ze te analyseren. Wees gerust kritisch, ook wij leren graag bij.

2.    Gepersonaliseerde parcours

 • Tijd voor actie: in zeven maanden stomen we je klaar tot ploegchef productie of inpak. Ja, jij kunt dat.

 • Tijd voor the bigger picture: je loopt mee in drie verschillende HQ-afdelingen voor telkens zes maanden. Je draait mee als volwaardige medewerker én je neemt uitdagende projecten op jou.

Tijdens heel je traject geven we je een transparant overzicht van de timing en de volgende stappen. Je doorloopt een op maat gemaakt programma waarin je de kans hebt je competenties en interesses verder uit te diepen.
 

 

 

Wat verwachten we van jou
 

 

Je houdt van comfortfood (hmm frieten) maar komt graag uit je comfortzone. Het mag vooruitgaan, maar niet zonder plan. Dat heb je te danken aan jouw analytische geest en je drang naar overzicht. Geen detail ontsnapt aan jouw aandacht. Proactief als je bent, los je problemen op voor ze zich stellen. Jij geeft er graag een patat op. De positieve energie die hierbij vrijkomt, is zo aanstekelijk dat je zelfs een couchpotato uit de zetel lift. 

Wat nog:

 • Je studeert in 2022 af als master (Science/Economisch/Technisch) of je hebt een master en max. twee jaar werkervaring en je bent op zoek naar een uitdaging vanaf september 2022.
 • Stilstaan is voor jou achteruitgaan, je denkt graag na over innovatieve, nieuwe en betere werkwijzen, processen, producten … Je volgt de markttrends dan ook op de voet en je denkt graag na over opportuniteiten.
 • Je bent een wereldburger en pendelt vlotjes tussen de diverse sites. Een frietje steken in België of smullen van een bakje patat in Nederland, zolang de aardappel maar van bij Agristo komt, denk jij.
 • In ploeg werken is voor jou geen probleem voor enkele maanden (2 of 5 ploegen, nacht -of weekendploeg).
   

 

 

  Wat krijg je ervoor terug
 

 

Een once in a lifetime opportunity om een bedrijf als Agristo van binnenuit te leren kennen en onder begeleiding van een coach mee te groeien in verschillende functies. 

Ook dit nog: 

 • Een marktconform salaris dat in lijn ligt met jouw kennis en ervaring. 

 • Aangevuld met extra smakelijke voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, smartphone, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering …).

 • De kans om mee te groeien in een succesvolle familiale onderneming waar de energie en het warmmenselijke op elke vierkante meter voelbaar zijn. 

 • Een paar extra kilo’s op de weegschaal, want je koopt voortaan diepvries frietjes, kroketjes en andere aardappelproducten aan voordelig tarief.

 • Een uniek fietsplan waardoor je nooit meer in de file staat en de kilo’s er weer afvliegen. 

 • Op tijd en stond een oprecht compliment voor jouw inzet.

 • Onder de hashtag #onefamily: fijne collega’s – mede Potatoholics – die je met raad en daad bijstaan.

  Bijna een masterdiploma op zak en klaar voor een rollercoaster aan ervaringen? 
  Geef er een patat op en stel je kandidaat! 

   

 

Vragen over deze vacature?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.
 
 

 

 

Ann-Sophie Desmet

 

Talent Acquisition Manager - België

 

HR@agristo.com

+ 32 (0)56 54 09 00