Learning & Development Manager

 

__________________________________________________

Je takenpakket
__________________________________________________

Learning on the job? En liefst niet alleen voor jezelf, maar meteen voor een hele organisatie? Dit is jouw kans! Agristo groeide van een familiebedrijf uit tot eersteklas wereldspeler. Om te blijven pionieren, willen we op onze hightech sites meer dan ooit de juiste persoon op de juiste plek. Als nieuwe Learning & Development Manager teken jij het beleid uit en zet je professionele ontwikkeling om in praktijk.

 • Je richt Agristo Academy op. Stap 1? Leerbehoeftes van de medewerkers in kaart brengen. Je kijkt daarvoor natuurlijk ook naar de noden in het bedrijf. Vandaag en morgen, zowel op het hoofdkantoor als op de vier productiesites. Stap 2? Een passend leeraanbod samenstellen dat je ook verder uitrolt. 

 • De volgende stappen bepaal je zelf. Agristo is in volle groei, dus het opleidingsaanbod moet flexibel inspelen op nieuwe functies en veranderende rollen binnen het bedrijf. Je evalueert leertrajecten en stuurt groeipaden voortdurend bij, zodat onze Potatoholics vlot kunnen anticiperen op toekomstige vaardigheden en competenties. 

 • Potatoholics, zo heten de medewerkers van Agristo. Ze zijn de motor van het bedrijf, daarom willen we optimale persoonlijke en professionele ontwikkeling. Jij zorgt dat elke Potatoholic hier goesting in krijgt. Je stimuleert en faciliteert overal een growth mindset. In de kantoren, op de loskade, in de machinekamers en op het veld.

 • Jouw verbeterde trainingsprogramma’s lopen even gestroomlijnd als onze rolbanden met voorgesneden frietjes. Je leidt het overleg met de opleidingscoördinatoren van verschillende productiesites. Daar delen jullie best practices en zoeken jullie naar synergie en een parallelle aanpak. 

 • Werkplekleren, intervisie, klassikale leervormen en e-learning. Maar ook micro learning, gaming, AR en VR … Je mixt en matcht traditionele en moderne technieken voor het allerbeste leerrendement. Doordat je regelmatig tussen de medewerkers op de werkvloer staat weet je immers wat wel en niet werkt. 

 • Tegelijk durf je ook nieuwe leervormen uitproberen. Inspiratie vind je bij onze externe partners zoals opleidingscentra, universiteiten en sectororganisaties. Je kent de markt en gaat makkelijk in gesprek met potentiële nieuwe providers. Samen met onze Operational Excellence Manager overtuig je de werkvloer om in de fabriek met innovatieve leertechnologie aan de slag te gaan. 

 • En de andere collega’s in het Talent Team? Samen werken jullie aan leiderschapsontwikkeling en een beleid voor young graduates. Je kijkt met de HR Process Manager welke tools en platformen onmisbaar zijn voor het leerprogramma. De HR Director is de teamleider aan wie je rapporteert. 

Kortom, jij bent overtuigd van het belang van leren. En je krijgt anderen daarin mee. Met een duidelijke visie en een enthousiaste aanpak ben je de motor van ontwikkeling. Zo krijgen de Potatoholics op hun beurt grip op een nieuwe techniek, inzicht in de meest recente machine en zin in lekkere receptontwikkeling. 

__________________________________________________

Wat verwachten we van jou
__________________________________________________

 • Heb je al vijf jaar ervaring in een gelijkaardige functie? Dan weet je alles van het design van een opleidingsbeleid, idealiter in een productieomgeving. 
 • Trainingsmethodieken, offline en online leertechnologieën en hightech oefenmateriaal, kennen voor jou geen geheimen. Pedagogische competenties zijn een plus. 
 • Je experimenteert graag met nieuwe leertechnologieën en hebt een brede interesse in verschillende HR-domeinen. Talent management, onboarding en succession planning zijn jouw favoriete speeltuinen. 
 • Je overtuigingskracht zit zowel in je kennis van business als in je pragmatische aanpak. Grootse verandertrajecten realiseer je stap voor stap. Met heldere ideeën die je heel concreet naar de werkvloer weet te vertalen. Zo trek je interne stakeholders over de streep en krijg je ook de Potatoholics op de sites mee. 
 • Je bent een enthousiast sociaal beestje. Gedreven en spontaan. Zowel onder collega’s onderling, als in je contacten met interne en externe partners beweeg je je vlot. Communicatie is jouw grote sterkte.  
 • Nederlands? Ja. Français? Bien sûr. English? Easy breezy. Tussen deze talen switch je makkelijk en correct. Kennis van extra talen is zeker een meerwaarde. 

__________________________________________________

Wat krijg je ervoor terug
__________________________________________________

 • Een marktconform salaris dat in lijn ligt met jouw kennis en ervaring. Aangevuld met extra smakelijke voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, smartphone, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering …).
 • De kans om mee te groeien in een succesvolle familiale onderneming waar de energie en het warmmenselijke op elke vierkante meter voelbaar zijn. 
 • Een paar extra kilo’s op de weegschaal, want je koopt voortaan diepvries frietjes, kroketjes en andere aardappelproducten aan voordelig tarief.
 • Een uniek fietsplan waardoor je nooit meer in de file staat en de kilo’s er weer afvliegen. 
 • Op tijd en stond een oprecht compliment en een high five voor jouw inzet.
 • Onder de hashtag #onefamily: fijne collega’s – mede Potatoholics – die je met raad en daad bijstaan.

 

Vragen over deze vacature?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.
 
 

 

Evelien Vermandere

 

HR Director